Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs även Vilse i Mörkret skriven 2018-11-09


Funnen av ljuset

ser plötsligt en liten
glimt likt en tunn
solstråle genom
mörkret

känner hoppet stiga
kroppens muskler
slappnar av

jag ser ljuset
närma sig
hittar en
stig

ser riktningen
känner lugnet
fylla mig

återfår balansen
tryggheten växer
sig stark

snåret skingras
och jag ser

omsluts av en varm
omfamning

i en riktning
med fri sikt
tydligt mål

funnen av
ljuset




Fri vers av Junia VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-02-10 00:48



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Tack, du uttrycker vad alla vill finna, vackert och innerligt är det skrivet
2020-04-19

  Maiah VIP
Ljuset är så fantastiskt
2019-02-12

  Lars Hedlin
En mycket fin text!
2019-02-11

  ResenärGenomLivet VIP
Underbar känsla i din fina dikt...
2019-02-10

  Maria Sundelin VIP
Hoppfulla rader
2019-02-10

    ej medlem längre
Att bli upphittad och samtidigt en "varm omfamning" - det måste vara alla mål.
2019-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP