Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suddenly...

 

 

You've become part of my life

my new ink

You're the reason

for new poems in my poetry

You've still belonged

to the unknown

that I'd like to reveal

bad or good time

it all depends on our hands

I'd like to see deeply into your eyes

searching for truth

and only the truth I need




Fri vers av Rise Little One
Läst 238 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-10 07:37



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vackert diktat! Gillar sista raden..
2019-02-14

  Lars Hedlin
Oerhört bra :)
2019-02-11

  ResenärGenomLivet VIP
Mjukt och fint diktat...
2019-02-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Strålande vacker och tänkvärd dikt i kärlekens tecken!
2019-02-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om sanningens betydelse i en relation!
2019-02-10

  Quasimodo
Fint här för när det okända blir till en sanning, när vi blir till en anledning för någon
2019-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One