Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogen



Måste tänka på skogen. Och på molnen. När det blir strömavbrott
tänker jag bättre.
Snön blir vitare, fåglarna levande, ja allt blir naturligt.

Gränsen mellan skyltfönstret och stranden går här.
Jag står i halvmeterdjupt spegelklart vatten med en andunge i min famn.

Den hade lagts sej på asfalten och väntat på
en buss hem.

Jag tittar ut över viken. Mörka moln över oljerigg.
Man kan aldrig mer se korallernas färg,

men det blänker fortfarande om vingar som vill lära sej flyga.
Till den plats den hör hemma i.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-10 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg