Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där vitsipporna blommar

jag har en egen plats
där vitsipporna blommar

där vilar ni, mina små
mina katter som är borta nu

men här är ni alltid med mig
på denna den finaste plats jag vet

och jag önskar att jag också
en dag fick min sista vila där

där vitsipporna blommar,
där de varje vår översvämmar ängen
med sina små vita änglavingar




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-10 11:57



Bookmark and Share


  AKT VIP
Få blommor är så vackra eller så dödliga som just vitsippan. Det finns platser som tilltalar sinnet, dit vill man av olika anledningar; för skönheten eller för döden.
2019-02-10

  Språk, hjärna!
Håhå! Poesi!
2019-02-10

  Kungskobran VIP
Fint vackert skildrat
minns min barndoms vitsipps backar där vi lekte
2019-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP