Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråter regn

Jag vill kunna le
Så som solens strålar men
Själen gråter regn




Bunden vers (Haiku) av Maria Sundelin VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-10 12:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Väldans djup och stark!
2019-02-11

  ULJO
Tung men haiku ur verkligheten
2019-02-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku om hur livet kan vara.
Vet hur svårt det är att le när själen gråter!
2019-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP