Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


Det där med ensamhet


Fysisk ensamhet går att mäta: nästan 1,2 miljoner ensamboende i Sverige 1980. Ensamheten som upplevelse är inte lätt att beskriva, den är högst individuell. Fysisk och psykisk ensamhet överensstämmer inte alltid. Självvald ensamhet och påtvingad uppfattas olika. Kvinnor och män hanterat ensamhet på skilda sätt.

Ensamhet är något som någon kommit på att det är så du ska känna. Ensamhet är en dålig bortförklaring för rädsla. Vänner finns överallt det fordrar dock litet arbete. Att acceptera vem som helst för att slippa vara ensam är den mera tragiska formen och är att förakta.
Två människor som älskar varandra är däremot inte ensamma.
Kärlek och vänskap är en förutsättning i varje tvåmannaskap
vi måste kunna ha roligt med varandra, sambandet gemenskapen vävs tätare
kärlek värmer inifrån och ut. :)

Två ensamma människor som inte älskar varandra möter ALDRIG varandra
i sin ensamhet! Burr :( ett hemskt tragiskt öde förstår inte varför människor gör så. hm tänket bakom pannbenet något fel på

märkligt aldrig känt mig ensam, alltid något att göra ..
saknaden är enbart dig klokuggla, våra minnen är ljuset i tunneln. men att gå bredvid och möta de mörka stunderna som spindelben Isdrottningen och häxan Maryjanns plus de alla nätsoldarna gav oss DET har gjort mig ARG

och att dessutom veta alla stolar som lånats
spyflugornas hjärta " Väldigt lik en av mina gamla texter som jag rensade bort förut för att öka min kvalitet på mina texter, men slutraden var "få vara mig själv", så då är det inget plagiat, men chansen att du har kommit på nästintill exakt samma dikt och rubrik är säkert för att du har läst min förra och gjort om den och jag gissar att det är en person som är psykiskt störd, som bör söka vård för sina fanatiska problem och sjukdomar omgående!"

att få ett dylikt meddelande pekar på en idiomaker sjuka --van få som den vill
Fri vers (Modernistisk dikt) av themagicmoonlight VIP
Läst 14 gånger
Publicerad 2019-02-10 12:16Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

themagicmoonlight
themagicmoonlight VIP