Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar och öden





i en grav
av stjärnstoft
benrester
och jord

precis vid viken
som badar i månsken,
tallar
i sin prakt.

Där skymtar ett ljus
i en tunnel
som skurit ett hål
i horisonten,

en maska
i ett nät
som fångade
in livet

en spricka
i den mur
som skiljer
tankarna
och ödet åt

ut i det vi
aldrig
kommer förstå






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-10 12:59



Bookmark and Share


  Nanna X
Mycket fin. Sprickan fascinerar!
2019-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg