Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I väntans tider.


Skir.

Hm, du säger att du egentligen ville ha in en annan text,
men att den inte är lämplig här, hur menar du då?

Den är under uppbyggnad.

Uppbyggnad?

Ja, jag jobbar på det.

Så det kommer något mer,

Ja.

Här?

Nu kan jag inte berätta mera.

Så du menar att jag får vänta och se..


(Han såg sig omkring, den väna kvinnan syntes inte mer.)

Men han förstod att en dag skulle han
få höra hennes röst, läsa hennes texter,
lukta på den vackraste blomma, så vacker en framtid är.

Om den bara är min.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-10 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP