Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livserfarenhet



Har oftare stuckit mig på


rosor

än

tistlar




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2019-02-10 13:54



Bookmark and Share


  aol
Verkligen en så talande igenkännande skrift som borrar sej in
2021-03-23

  AiA Maria den fria
Ditt ljus-talar...
Tack för du delar!
2019-02-24

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Precis så! Insiktsfull och klok text!
2019-02-12

  Poesia VIP
Suveränt och så igenkännande!
2019-02-12

  Respons VIP
Kärlekens bedrägliga vänlighet. Fint fomulerat!
2019-02-11

  Olof Lagerhorn VIP
En insiktsfull text med mycket livsvisdom.
2019-02-11

  M.Eta
Bra metafor, ibland ser man risken i förväg.
2019-02-11

  Lars Hedlin
JA känns igen!
2019-02-11

    Peter Söderqvist
Klokt.
Tiden ger en del.
2019-02-10

  ResenärGenomLivet VIP
Rosor är så vackra, men tistlar har också sin skönhet...
2019-02-10

  Kungskobran VIP
Jag blev så nervös
när jag skulle träffa min tös
så rosens alla blad föll av
men hon blev ändå glad
2019-02-10

    ej medlem längre
Skönhet är förrädisk!
2019-02-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Nio ord, med stort och viktigt innehåll. Även kärleken har sina törnen.
2019-02-10

  Gunnel Eriksson VIP
Bra liknelse. Rosen är ofta
förvillande vacker.
2019-02-10

  Feliaxel VIP
Tyvärr är rosen en förrädisk blomma
Vacker vid första anblicken men vid närmare granskning taggig som få
2019-02-10

  Ezmeralda VIP
Visst så kan det vara.
Kärlekens rosor är inte alltid rara!
2019-02-10

  Maria Sundelin VIP
Ibland är det vackra det farliga
Kramar
2019-02-10

  ULJO
Så verklighetsanpassat. Så bra.
2019-02-10

  Öknens Ros VIP
Kärlekens blomma har vassa taggar.
2019-02-10

    ej medlem längre
Hmmmm... vresrosor?
Som vanligt kärnfulla
och tankeväckande rader.
2019-02-10

  Fulbergarn
Riktigt bra
kort och koncist skaldat
2019-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP