Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykiatri

Du tror att allt går att skylla på
att jag som patient "missförstår"
Kan du inte bara försöka se igenom
dina egna klyschor
och inövade fraser
den kunskap du tror du har
Kan du inte bara anstränga dig lite
när du nu är i den positionen
att det du säger kan bli ett hån,
ett slag rakt i ansiktet
på personen mittemot dig
Personen som inte vet
om den är värd något eller inte
Personen som gång på gång
försöker hitta en mening i livet
men slås sönder av dina ord




Fri vers av Ananas
Läst 285 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-10 14:00



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Ge dikten till den som den är skriven till...

2019-02-13

    ej medlem längre
Stark dikt. Hoppas att det löser sig!
2019-02-10

  Fulbergarn

Känns igen

Jag bråkade länge med psykiatrin, i början hade jag rätt men i slutet hade jag fel
2019-02-10

  Erik Gefvert
Låter som en terapeut som invaliderar dig något oerhört. Om möjligt kanske du ska be om att få byta?
Fint skildrat oavsett.
2019-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas