Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksregn

I ett regn av kärlek omfamnar jag världen

I en bön om godhet sorg och försoning

Jag gråter min kärlek

i ett gnistrande regn av sanning och hopp.




Fri vers (Fri form) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-10 18:56



Bookmark and Share


  alvan
En fin bön!
2019-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP