Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt ska bort utom modet

Det finns en enda anteckning sparad
i min iPhone
vilken innehåller ett enda ord

Mod

När och varför jag lämnade det åt mig själv
och raderade alla
att-göra
inköpslistor
tips på maträtter från pappa
tips på resmål från mamma
till och med en anteckning
som vittnade om regler min familj skulle följa
om jag skulle råka dö
först
är intet mindre än en gåta

Mod

är det enda som kvarstår
i mina anteckningar
som varit så gedigna
Där brukade stå vad som skulle spelas på begravningen
Tell her this
av Del Amitri
framscrollad av en generator
år 2008
på en blogg som hette Nilsson Sisters

Mod

Av okänd anledning
även för den som i trolig berusning
varit ansvarig för ordet
och raderandet av alla andra ord
är alla andra ord ersatta
med allt jag trodde mig behöva
nedtecknat
antecknat
i min iPhone

Mod

Är det allt jag behövde

är det allt jag behöver
nu




Fri vers av Ajli Müller
Läst 288 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-02-10 19:00



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Stärkande skrivelse!
Om ett Ord:på
tre bokstäver
som håller i
alla Väder!
Tack för
det!
;)

2022-09-05

  Fulbergarn
Precis
när modet sviker
finns inte mycket
kvar
2019-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Ajli Müller