Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För sent att grubbla i det förflutna. Nu är möjligheternas tid


Framtid kallar




Livet formas
oigenkännligt
Släppa taget
nu för evigt

Det aldrig blir
det aldrig blev
Drömmen ..
sönder rev

Nya skor
nya dagar
Rädsla bränner
Liken jagar

Bygga broar
Lyssna sus
Samla endast
Lugn och ljus

Framtid kallar
Hoppa i
Bryt upp bröstet
Segla fri









Bunden vers (Rim) av annapoem
Läst 179 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-02-10 19:08



Bookmark and Share


  Fulbergarn
"Liken jagar"
det är en riktigt bra text vid begundan
2019-02-19

  Lars Hedlin
Mycket bra och full av känsla! Gillas! :)
2019-02-11

  Gin83
Gillade
Rakt på
Dags o se framåt
2019-02-10
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem