Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommunikations Simulanten

Söndagsskolan fostrade mig, lyssna
vara tyst och inte störa
lyssnandet lärde mig att tänka.

Tankens fria rörlighet innebar att
lära sig uttrycka sig fritt
ohörbart och oberoende trots
all utanförvarande stimuli.

Detta förbliv en skola för
onåbar kommunikation
deflection var skapad.

Aldrig mera ensam
upplevdes inre mirakel.

© Bosse 10 februari 2019.






Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-10 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten