Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Mamma!

Min mamma !
Hon är inte nära så att man kan ta på henne
Hon är inte nära så att man kan kramas
Hon är inte nära så att jag kan få kloka ord
Fina ord
Stärkande ord
Men hon finns här runt mig på sitt vis
Hon som var klok, snäll och ibland lite naiv
Hon trodde gott om alla även dem som kränkte henne
Hon mästarinnan i matlagning, handarbete och att bara finnas
Hon som gick den väg hon absolut inte ville
Min mamma - imorgon är det 22 år sen du tog ditt sista andetag
Saknad - för alltid - för evigt !




Fri vers av marwik
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-10 20:10



Bookmark and Share


  mare VIP
Berörande ord
fint skrivet
2019-02-14
  > Nästa text
< Föregående

marwik
marwik