Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


så bad min farfar.


Farfar handlastare i gruvan!

Farfar ägde tron

Å var mycket stark

lastade i gruvan,

när vi träffades

på stan,

sken han som 

en sol,

tog fram börsen

å gav mig en

hel krona!

Jag var typ

10-12 år,

Detta vill jag

aldrig glömma!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-10 21:05



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Heja farfar!
2019-02-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint barndomsminne!
2019-02-11

  Bibbi VIP
Gott att ha sådana minnen.
2019-02-11

  ResenärGenomLivet VIP
Trevligt med fina minnen...
2019-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy