Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland kan man undra

Undrar
vad man
tänkte på
Försöker
att förstå
Vem man
var då
Kan det
verkligen
vara så
Att den
som gjorde
så där
Är den
som nu
sitter här




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-10 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP