Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart du än gömmer dig

så kommer kärleken att hitta dig
För den kommer smygandes bakom varje hörn
Bakom varje krön
Och det finns inget motgift om man nu inte har fått
någon kärlek ifrån sin mamma och pappa
när man var liten
Men även då så finns det hopp
Så ställ dig då ner på dina bara knän och rannsaka dig själv
Titta på dig själv i spegeln
Kanske du kan reflektera någonting bra
Kan du se det, så finns det även hopp om dig
Skratta och var glad...

Vart du än gömmer dig!

Ken Cassel
10/2-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-10 22:40



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
HEJ vännen denna text hoppade rakt in i hjärtat. TUSEN TACK. =)
2019-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel