Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är någonting fel med världen idag

Jag vet inte riktigt vad det är
Det enda som jag förstår är att vi lever på gränsen
På gränsen till vårt eget fördärv
Så det måste vara någonting fel på vår syn
om livets alla behag

Det är någonting fel med världen idag
De som är starkare hoppar redan på de som redan
ligger ner och är svaga
Själv kan jag ingenting annat än beklaga
Varför är det såhär
Finns det inte längre någon annan som håller
någon annan kär än sig själv
Ja, jag bara undrar
Jag bara undrar vart allt det kommer att få
för utdelning, i framtiden, vart det nu än bär...

Ken Cassel
10/2-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-10 22:54



Bookmark and Share


  aol
Bra beskrivet,
2019-02-11

  kamrat
Perfekt beskrivet av våran miserabla romantiserade tid
2019-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel