Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ömhet

Det är starkt att kunna öppna upp sig för någon annan
I en värld där hårdhet och ett stenkallt hjärta är det föredragna och det som beröms

Visa alla dina sidor
Det där om att du blir gråtfärdig vid minsta höjning av rösten
Du blir innerst inne sårad när de har kul utan dig
Du tvivlar visst på dig själv, men det är okej
Det är superjobbigt att somna själv, ensammast på jorden
Egentligen kanske du bara vill hålla käften
Men vem skulle vilja vara med dig då?

Du berättar inget för någon
Men jag lovar, du kan lita på mig
Berätta ditt hjärtas djupaste hemlighet och dina tankars värsta mardröm
Här finns inga spärrar





Fri vers (Fri form) av kamrat
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-10 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kamrat
kamrat