Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexually trip with canoe!

Anything. What to be sexually excited about. Even there, there , there is a story.
Anything, när det pekar mot tomhet; Random ords!
Till orda!

Contrary; Fin kropp eller ansikte; Avklädd och rejält påklädd.

THIS SEARCHMOTOR HAS NO RESULTS TO BE FOUND BY THE WORD EXSEXED.
Och peka sedan på de olika situationerna, dvs. framhäv; The word is not to be found, but this is;
Blygdläppar/pornstar-Video/stillbild och rubrik under= Some pay for this.
Samt Video- Kråmande dansande kvinna utan ljud, rubrik under= Some pay for this.
Video på kvinna+ dans+sång= Big payments.

Titel på denna utställning; När hon inte vet vad hon vill ha, när hon är i den verklighet hon lever i.
De olika exens sidor. Helhetsbilden.
När det ena exet får henne att somna genom att prata, men gör Goda Nutrilette -mackor, spela tv-spel hela dagen.
När det ena exet är överallt. Och driver med henne. Kul person i övrigt, en väldig kontakt med SINA kompisar, detta fascinerar henne, hur de kan vara så nära varandra.
Ett djup hos en man med pipa. Djupade veck i pannan.
På hennes väg, är det en som står kvar. Och han är ingen av de ovanstående. Tänk om hon pollinerat världen med sin polygami?

Excellens. Kunglig självkänsla. If nobody else makes you, you make it yourself. Ja, här är jag. Och vad jag gör, i en presentation.




Bunden vers av Mim
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-10 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim