Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradox

Är det inte lite märkligt ändå?
Det där med styrka och att utstå

Att ensam är stark
Varför säger man så?

Bakom muren är jag trygg
Vaktar min tunga och min rygg
Säkerhetsavstånd och skadekontroll
Risk att bli sårad, lika med noll

Släppa in och våga tro
Släppa in och stanna kvar
Släppa in och bygga bo
Uppbådar all den styrka jag har




Fri vers (Prosapoesi) av Linadrake
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-11 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linadrake
Linadrake