Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Ingår i citatsamlingen "100 Praktiska citat" redigerad och sammanställd av Sten Wiking


CITAT VIII

Tag ett pappersark och rita ett
rakt streck på det,

kan du se var det börjar eller slutar ?

För att bespara hjärnan överflödigt
och meningslöst grubbel,är det lika
bra du drar ett streck över alltihop.

Sten Wiking

*




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 321 gånger
Publicerad 2019-02-11 02:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP