Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

moment

 

hur ska jag orka

lyfta mig själv i håret 

när du drar av det?




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 207 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-11 04:21



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Vissa har ju den förmågan... Tips: Få syndaren att förstå hur du känner det genom att svara med samma mynt.
Välskrivet.
2019-02-13

  TrollTörnTrappan VIP
Håhå!! Påtagligt komplext som minst 22...

Å ena sidan blir det väl lättare?!
Å andra sidan blir det inte dig längre som lyfts = från hårtestarna frikopplad.
Å tredje sidan är det jobbigt nog som det är att få håret avdraget...
2019-02-11

  Per Rydberg
Enkel och rättfram, med mycket text mellan raderna! Tycker mycket om.
2019-02-11

  in effigie VIP
snygg tänkvärdhet...
2019-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X