Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Divided in life!

 

Divided in life

A still comeback for that rush

 

Sometimes Im freaking out

Washing out all of these feelings

 

 Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2019-02-11

 

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 193 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-02-11 10:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känsloladdat, precis så kan livet kännas.
2019-02-25

  StinaJ VIP
Livsbejakande känslor !
2019-02-13

  Marita Ohlquist VIP
Befriande!
2019-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin