Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

We are on fire!

We are waking in fire

Running wild in the wind

 

An angel in the sky

Holding on so tight

 

Falling in hot desire

It’s a weightless feeling

 

Like the colours froe crystal glass

We are on fire

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2019-02-11




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 242 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-02-11 10:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket skön och befriande känsla i detta guldkorn till text!
2019-02-25

    ADI Nehlin
Ljuvligt!
2019-02-17

  StinaJ VIP
Fint skrivet.
2019-02-13

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vackert diktat!
2019-02-12

  lila fjäderblomman VIP
Yes! <3
2019-02-12

  Marita Ohlquist VIP
I kärlekens famn!
2019-02-11

  ULJO
Fint
2019-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin