Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt?

 

 

det oförlåtliga kan aldrig förlåtas

ordet kan inte missförstås

kan inte göras ogjort

det sägs att det är gudomligt att förlåta

men jag är inte någon gud

vill du få förlåtelse be då till din gud

eller gör det som är rätt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-11 12:30



Bookmark and Share


  marwik
Tänkvärda ord som går rätt in i hjärtat ?
2019-02-15

  Bodingen VIP
Ord och inga visor, bravo!
2019-02-11

  Kungskobran VIP
Non je ne regrette nien
Edith Piaf
2019-02-11

  Marita Ohlquist VIP
När det känns omöjligt att förlåta, försonas jag med det som hänt, svårt det med, men inte omöjligt.
2019-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP