Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barton Street

Längs Barton Street
kan man fortfarande ana
doften av hans ångest
när den smyger omkring
längs med väggarna

Precis som jag
precis som du

En hemlighet senare
andas jag lite långsammare
då natten kommer glidande
genom rummet där jag
samlar ihop mina tankar
och drömmar om ett liv
jag kan förstå
där vi flyttar på väggarna




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-11 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP