Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön 11


 



Käre Gud, det här tillståndet skrämmer mig, och jag har ingen



annan att vända mig till än Dig. Det susar i öronen och jag



känner bara en stor tomhet. En oerhörd trötthet och tomhet.



Jag vet inte om jag är paranoid, men jag undrar om mörka



andemakter är ute efter att krossa mig. Kom med Din sanning



om vem jag verkligen är, hjälp mig att minnas. Rikta Din kraft



mot mina fiender, och hjälp mig att se ljuset och känna kärleken som Du har skapat mig till att göra. Hjälp också alla mina systrar och bröder som befinner sig i dysfunktionella tillstånd. Kom med Ditt vara till, i oss. Bryt vårt mörker med Din Heliga Ande som är ljus. Led oss in i tillrättaställande välsignade processer. Amen




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-11 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP