Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en kupa i tiden

 

 

 

en maskrosboll i handen

jag andas stilla hörseln vilar

frånvaro av vind
så ligger språk i träda

 

häpen

skyggar jag inför

 rivjärnsruggad

himmelsmatta

 
varseblir gradvis

ett och annat
stänk av ljud
i närheten

blåser maskrosbollens parasoller

dagen kommer åter




 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-11 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg