Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Ingår i skriften "Strange World" av Sten Wiking


DET DÄR SJUKLIGA I MÄNNISKAN SOM FORMAR VÄRLDEN

Det där sjukliga i mänskligheten,
som den inte är medveten om
medan den formar världen,
och destruktivt påverkar miljön
samtidigt som hon säger sig värna
om den,
medger att hon inte har någon
sjukdomsinsikt och inser sitt
behov av vård.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 295 gånger
Publicerad 2019-02-11 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP