Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN NY VÅR

Fält avtäckta snö

höstsådden spirande grön

vårlängtan blommar




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-12 17:47



Bookmark and Share


  Fulbergarn
åh, sista raden är så...
2019-02-13

  Feliaxel VIP
Ja vi får hoppas det blir en fin vår
2019-02-13

    ej medlem längre
Ja, tack. :-) Välkommen vår. :-)
2019-02-12

  Poeten Salvador VIP
Våren är den bästa tiden
2019-02-12

  M.Eta
Vår, vår älskade vår är i sikte! Perfekt haiku i tiden!
2019-02-12

  Niliboy
Jag längtar våren, då läker såren, jag kan gå ut, inte bara sitta hus!
2019-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP