Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi packar ihop

Vi packar ihop
Släcker stjärnorna på himlen
Stänger dörren om universum
Låser om oss
mest av vana
Det finns inget kvar
värt att stjäla




Fri vers av All my ghosts
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-11 19:15



Bookmark and Share


  juliaparkas17
Vackert formulerat! Mycket poetiskt.
2019-05-18

    ej medlem längre
Precis så skulle jag vilja göra ibland. Bara stänga dörren om alltihop. Gillar dina formuleringar.
2019-02-11
  > Nästa text
< Föregående

All my ghosts