Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där jag växte upp

Lugnet i rummet
Jag fanns inte mer
Däri, häri,
Under, stunder
I lummer av kunder
På ett café
I en allé
Fönstret stort och lummigt
Fick mig att titta ut
Se snö, mörker, lunder,
Här har jag då sprungit,
Vandrat, sjungit,
Som barn, som vuxen
I en stad
Så underlig




Fri vers (Fri form) av Feliciaspoesi
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-11 20:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker och tjusig
Fäller en tår
2019-02-12

    ej medlem längre
Oj tjusigt
2019-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Feliciaspoesi
Feliciaspoesi