Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Vilse i storskogen"


Trampdynornas
Mästerskap råder
I skogen

Bland snöiga drivor
Smälter töigt bort


Blir till ett minne blott
Om Vinterlivets kalla
överlevnad

Bland blommande varma
Blåbärs buskar

Mitt i Försommar
morgonens första
silande Solstrålar




Bunden vers av Sefarge VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-11 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP