Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lyser alltid upp...

För det mesta
jobbar kärleken
i det tysta den vill
aldrig om sitt
besök knysta...

Men det är ju så
där den har landat ner
där man direkt ser
att något har hänt
när ett släckt leende
helt plötsligt igen är: Tänt!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-12 09:58



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Kärleken är viktig, visst skiner vi upp!
2019-02-15

  ULJO
Kärleken om den är rätt är det bästa för oss människor
2019-02-12

  Feliaxel VIP
Kärleken gör underverk med oss
2019-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt