Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obegripliga dikter

Författaren är stor
det är vad kritikerna tror
Dikten är svår att förstå
den rår jag inte på
försöker ändå
men den kan inte mig nå
Är det fel på mig
brist på fantasi
eller är dikten toma ord
Författaren har inget svar
det är upp till alla och envar.
Kanske är det en bluff
för att verka tuff
och verka förmer
men mig det inget ger




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-12 10:06



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Ibland så undrar man, men att skriva folk på näsan är inget alternativ, ändock gör man så ibland. Ibland förstår jag mig inte ens själv och det har hänt att andra förstått bättre vad jag skrivit. Konstigt nog,

men ibland är som du säger
och ett bla ha, bla ha
med hög svansföring
som luktar avföring,
men hur kan man säker vara
när inte författaren vill svara
2019-02-12

  Öknens Ros VIP
Inte det lättaste tyda dikter som är till synes obegripliga utom för författaren. Håller mig till mer lättsmält vara.
2019-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP