Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2019......


Väderspänning.



Tänk
att vi korkskallar tror
att det bara behövs
några fisar
från ett par kor
för att ta kål
på den samlade mänskliga
"intelligensen"





Fri vers (Fri form) av Bengt Lindell VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-12 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP