Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Älska mer!

 

Du!
Gör mig att älska mer

Du!
Gör mig att leva längre

Du!
Gör mig till human

Du!
Kan framtiden som jag själv inte kan sia

Du!
Vet mer än jag själv vet

Du!
Skriver vår historia med sanna känslor

Du!
Mjuknar mig när jag är hård

Du!
Tröstar mig när jag är vemod

Du!
Förlåter mig när jag har syndat

Du!
Välkomnar mig hem till dig när jag är hemlös

Du!
Öppnar nya dörrar när mina egna blev till låsta

Du!
Visar mig vägen till evighet när jag går vilse

Du!
Ställer ingen krav på mig än att tro på dig

Du!
Talar oss medan jag krigar för mitt ego

Du!
Har allt medan mitt allt förblev till rök

Du är evigheten!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2019-02-12 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP