Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ordbyte… vulgär

 

Orden
Och
Jag

Ligger i en evig konflikt

Jag
Och
Orden

Har ett olösbar konflikt

De kan mer än jag själv kan
De vill till liv för varje pris
De vill in i allas hjärta

min ordkunskap är begränsat som om…
Om och om och om och om
Upprepas i mina dikter, texter

Tjatiga och krävande talar orden till mig!
Gör något nytt!
Lär sig nya ord och utveckla sig

Men ni djävla orden!
Hur kan den som lever ensam lära sig nya ord?
Hur kan en flykting lära sig nya ord utan att integrerar sig?

Jag är och ALDRIG varit en passiv flykting
Min dröm var att vara en del av den svenska samhället
Min dröm var att vara en ärlig svenskt medborgare

Jag blev TOTALT UTVISAT…
Ur den svenska samhället
Ur Sverige ut som ett nytt hemland !

Jag är en vulgär textskrivare!
Min intrång i den svenska litteraturen är vulgär
Min närvaro på poeter.se är vulgär

Mina texter talar bara vulgär!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2019-02-12 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP