Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Önska

ibland om morgonen snubblar man

till, som om ett tafatt danssteg smög 

sig in över den korviga trasmattan.

 

Jag tror att en sådan dag kan

kan bli en bra dag .




Fri vers av Yrre VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-12 11:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Blir det bara inte ett fall så blir det självfallet ett fall framåt, en bra dag!
2019-02-15

  Elaine.S VIP
Tafatta danssteg kan föra en mot nåt fint... tyckte om att läsa dina ord.

2019-02-12

  Fulbergarn
jag önskar oss båda en sådan dag, här skiner solen
2019-02-12

  ULJO
En bra dag, kanske börjar just så
2019-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP