Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Subliminal perception

Avdunstandets skugga,
den klättrar vågrätt på mitt bord som belyses av solen,
i ett parallellt avdunstande av tankar som ständigt flyr undan,
fastän jag försöker fånga
försvinner den i ånga
eller ljusspel.

Förnimmelsen är det mest beständiga här.




Fri vers av Agnes B* Lörinczi
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-12 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agnes B* Lörinczi
Agnes B* Lörinczi

Senast publicerade
Subliminal perception
* Se alla
Mina favoriter
minotauren i labyrinten