Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du, vanlige svensk

Du
som menar dig vara en vanlig svensk
du
som köper narkotika av kriminella gäng
du
är medskyldig till död vid deras skjutningar
men
det struntar du väl i
skyller på andra
särskilt på invandrare
och så tar du dig din sil

och
du
du oseriöse kriminelle svensk
som lönnligen anställer papperslösa
utnyttjar dem å det grövsta
betalar usel lön och rakt ingen skatt
vem är så du
och hur sover du din natt




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-12 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP