Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vädertankar

När man önskar vår
Stannar vintern kvar
Likadant med alla årstider
Man vill alltid ha något annat
När sommaren är för varm
Längtar man efter svalka
När hösten är regnig och kall
Vill man ha sommarvärmen tillbaka
Vädret är största frågan anser dom som alltid vill prata om det
Vi som gilla årstidernas variation
Talar hellre om den stora kärleken , det finaste som finns på vår jord




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-12 14:21



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Insiktsfulla ord.
2019-02-14

  Marita Ohlquist VIP
Den sanna kärleken klarar alla väder
spelar ingen roll
om man har tjocka eller tunna kläder!

Heja kärleken!

2019-02-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Vädret får vi ta som det är. Kärleken kan vi förhoppningsvis lita på:)
2019-02-12

  ULJO
Aldrig är man nöjd med vädret. Kärleken om den är rätt är härlig och underbar. Den kan man lita på.
2019-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP