Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Ingår i citatsamlingen "100 Praktiska citat"av Sten Wiking


CITAT XXVI

Det man kan få
vill man inte ha.
därför man vill ha
det man inte
kan få,
och det som är tillräckligt,
är inte nog,
för det ska till mer
för den som har allt
blir aldrig nöjd.

Sten Wiking




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 253 gånger
Publicerad 2019-02-13 03:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP