Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt vi sa


allt det vi sa

men inte borde

allt det vi inte va

men önskar vi vore


det kallas livet

och blir oss alla givet

en gåva störst av allt

av sött liksom salt


ögonblick som rann förbi

utan att vi sträckte ut en hand

du och jag inte längre vi

nu knyter vi andra band


allt det vi sa

men inte borde

allt det vi inte va

men önskar vi vore


för all tid ska jag minnas oss

och vår kärlek som brann

likt ett tomtebloss

vi förlorade varann


vi förlorade varann









Bunden vers (Rim) av Poesia VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-12 16:31



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande och vemodigt!
2019-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP