Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mindfulness 2.0


jag sluter ögonen

och vandrar på stigen

ner mot havet

känner jorden sucka nöjt

eller är det jag

färdas över trädens rötter

under prasslande gardin

varje steg är ett bubblande jubel

mina fötter och ben vill bara ha mer

i fikakorgen som mjukt tynger

kluckar kaffet i sin termos

och jag känner aptiten vakna

baddräkten redan på

under blommande klänningstyg

så öppnar sig skogens grenar

mot det blånade  där nedan

och lyckan suger tag

jag ställer ner korgen och skyndar på stegen

möter vattnets ljuva svalka

som havet kysser ingen annan kysser

jag blundar och låter mig

in i alltet

in i mig



















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-12 17:01



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En underbar dag att ta vara på och njuta av!
2019-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP