Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inner turmoil senryo



inner turmoil...

calm open pond sailing swan

path of light




Bunden vers (Annat versmått) av lila fjäderblomman VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-12 17:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint!
2019-02-17

  Marita Ohlquist VIP
Som en strimma ljus i mörkret!
2019-02-13

  Blomma-Stjärna VIP
samtal mellan därute-därinne - och svanen visar vägen till ljuset
2019-02-12
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP