Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galleriet



Tavlornas språk
blickar ut i det
internationella mörkrets tid
En del förstår
Andra förstår inte
Allt är en fråga om smak
genom upplevelsen




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 159 gånger
Publicerad 2019-02-12 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP