Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tillägnad Anya som gav mig inspiration med sin dikt Fastställande


Liemannen

Från vaggan till graven
struntar jag i kraven
gör det bästa av allt
i såväl varmt som kallt
Skjuter den sista dagen upp
gör en sista kupp
reser mig i kistan upp
Nu skall ni se
här är en som hänger me
om än lite på sne
Tar en sista dans
ger liemannen ännu en chans




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-02-12 18:54



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Dans- i o- ändlighetens ljus...

Tack!
2019-02-18

  Blomma-Stjärna VIP
- sista dansen kan man ta flera gånger!
2019-02-12

  Birk Andersson
när vi inte sår
skördar
liemannen
2019-02-12

  Fulbergarn
Bra bra
ej är den
inkastade
handduken
inkastad
2019-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP